Himmelsby Gårdshotell expanderar!

Receptionist

För att trivas som receptionist hos oss behöver du vara en fena på att strukturera, då vi har många bokningar till olika behandlingar, mat och konferensgäster. Vi är en positiv organisation som förekommer problem, men om sådana ändå skulle uppstå behövs kreativitet och driv att lösa dessa obemärkt.

Bokningssystemet ser vi till att du lär dig, men det är en stor merit om du arbetat med liknande uppgifter innan.

 

Din profil:

Som receptionist är du vårt ansikte utåt! Du får en mycket viktig roll inom arbetet att välkomna våra gäster och se till att deras upplevelse blir positiv och naturligtvis problemfri. Oklanderlig svenska i såväl tal som skrift samt goda kunskaper i engelska är viktiga komponenter i detta.

Krav:

Ett vänligt och korrekt bemötande, servicekänsla och flexibilitet ser vi som självklara egenskaper hos alla våra medarbetare på Himmelsby Gårdshotell. Naturligtvis!

 

Om Himmelsby Gårdshotell:
Himmelsby Gårdshotell är den unika platsen där du verkligen finner lugnet. Vare sig ditt mål är att njuta av SPA-avdelningens bubbelpooler & bastuhetta, sova ut i sköna kontinentalsängar, slappna av under händerna på våra erfarna massörer, avnjuta restaurangens läckerheter, eller söker den perfekta platsen för en givande konferens: Himmelsby Gårdshotell är platsen för dig!

 

Omfattning:
Initialt 70%

 

Ansökan:
Snarast

 

Kontaktperson:
Eva-Lott Nord

072-002 16 49

Ps. Vi växer så det knakar och har flera olika tjänster som behöver tillsättas, ta gärna en titt på våra övriga annonser.

Categorised in: