Genom åren har vi haft förmånen att träffa många nya bilägare och till oss återkommer de, år efter år, efter år. Vi tror att det är för att vi är vanligt folk med fötterna på jorden – Ovanligt vanliga helt enkelt! Detta har i sin tur lett till att vi har expanderat starkt under de senaste åren.
 Vi växer för att vi gillar våra kunder och de gillar oss.  Mårtenssons Bil är hemma för oss och vi vill gärna att våra kunder och gäster också känner så.
 Ta en glass i frysen, en fika i vårt kök eller varför inte en korv med bröd?
 Det är så vi alla gör på Mårtenssons – precis som hemma!  Vi menar att det vackra kommer inifrån och jobbar efter vårt sunda förnuft, enkelhet, mjuka värderingar och kärleken till bilar.

 

mårtenssons

 

Nu söker vi framåt och hungriga:

Personbilsäljare

 

Kvalifikationer!

För att bli en framgångsrik säljare behöver du brinna för kundrelationer och att göra affärer. Vi söker dig, som har rätt personliga egenskaper. Framåt, social och med gott självförtroende. Du älskar kundkontakt och att lyssna till våra kunders önskemål för att därefter göra ditt yttersta för att finna precis den lösning som kunden önskar. Som person har du en god social förmåga och är såväl tydlig som strukturerad i ditt arbetssätt. Det är även viktigt att du är en självständig och mycket drivande person i grunden, men du bör också ha lätt för att samarbeta och vara en bra lagspelare. Utbildningsbakgrund är ej avgörande men god förmåga avseende svenska språket i såväl tal som skrift är en förutsättning för att lyckas i denna spännande befattning.

 

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi kan erbjuda ett omväxlande arbete i ett företag som ständigt förnyas och utvecklas. Du kommer att ta del av ett härligt team, där skratt och humor hör till vardagen. Du kommer ha stort individuellt ansvar, men gott stöd av dina kollegor. Vi hoppas att just du vill bidra med din kunskap, vilja och förmåga för vår gemensamma framtid. Med rätt attityd och driv är förtjänstmöjligheterna mycket goda.

 


Välkommen med din ansökan snarast eftersom vi jobbar med löpande urval, till vår samarbetspartner i denna rekrytering, EnRival AB, snarast, dock senast måndagen den 7 december 2015 via Epost med meritförteckning och personligt brev till

 

 

För närmare upplysningar, frågor eller funderingar, tveka inte att maila ansvarig konsult:

Categorised in: