OM OSS

EnRival AB bildades 2005, och har sedan starten varit ett av Almega auktoriserat bemannings- och omställningsföretag. Vi har mångårig erfarenhet från rekryterings- och bemanningsbranschen. All vår personal är utbildad inom ledarskap, psykologi eller personalvetenskap.

Vi har erfarenhet och bred kompetens från många olika branscher. Dessutom är vi licensierade användare av Thomas Internationals vetenskapligt baserade arbetspsykologiska testinstrument.

EnRival fortsätter växa, och servar dig nu via ca 50 kontor i södra Sverige. Vi finns i Skåne, Västra Götaland, Jönköping, Örebro, Värmland, Östergötland samt i Stockholms län.

EnRival AB är organiserat i fyra verksamhetsområden: Rekrytering, Bemanning, Omställning samt Arbetsmarknadsprojekt. Vi är kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen inom flera olika arbetsmarknadsprojekt.

EnRival erbjuder rekrytering och bemanning inom alla positioner. Några exempel på områden som vi verkar inom är ekonomi, lön, human resources, administration, teknik, försäljning, marknadsföring, logistik, kundtjänst samt chef/ledare på olika nivåer.

Det absolut viktigaste för oss är att du som kund i slutänden är nöjd och konstaterar att det var en framtidsinvestering att anlita EnRival!

om-oss3