Efter 3 år som arbetssökande fick Basirat sitt efterlängtade jobb.

 

– Vad är det för jobb du har fått?
Basirat hittade jobb cafe stöd och matchning EnRivalJag jobbar som Cafébiträde på folkets hus i Holma, Malmö. Det är jätteroligt, får träffa människor hela tiden och jobba med det jag tycker är roligt – servering.

 

– Hur fick du jobbet?
Jag hade sökt jobb på egen hand i över 3 år, utan någon framgång. Tillsammans med min handläggare på Arbetsförmedlingen kom vi fram till att jag skulle börja tjänsten ”Stöd och Matchning”. Jag fick i uppgift att välja leverantör. Jag tittade på Arbetsförmedlingens hemsida vilka företag som fanns, varje företag var betygsatt. Företaget som hade bäst betyg var EnRival AB.

Jag valde EnRival och fick Fariba som handledare. Fariba var tydlig och hade fokus på mig som individ. Fariba har mycket kontakter med företag, och fick snabbt komma på intervjuer. På EnRival har jag fått hjälp med mitt CV och personliga brevet, fick även intervjuteknik.

Efter ca 1 månad på EnRival fick jag detta jobbet med fast anställning!
Jag är jätteglad, säger Basirat.

 

– Vad är ditt tips till andra som söker jobb?
Prata med er handläggare på Arbetsförmedlingen, det finns stöd att få! Arbetsförmedlingen är duktig på att hjälpa till, ni kanske också kan få stöd och matchning. Se sedan till att välja ett bra företag med högt betyg (stjärnor)!

 

 

Vill du läsa mer om hur EnRival kan hjälpa just dig att få ett jobb?
Läs mer här!

 

 

 

Categorised in: