Kostenhetens vikariebank

Kock

Kostenheten Norrköpings Kommun söker glada kockar som kan arbeta på timmar i deras Vikariebank. Vanligtvis blir det mycket jobb, för den duktige kan det i förlängningen bli fråga om ett längre vikariat. Kockutbildning är ett krav.

 

Din profil:

Vi vill att du ska ha god samarbetsförmåga, ansvarskänsla, ett glatt humör, arbetsvilja och att du är flexibel då du kommer att få arbeta på olika platser runt om i kommunen. Vi hoppas att du älskar att laga god mat.

Krav:

Utbildad kock. Ansvarskänsla, arbetsvilja, kreativitet och flexibilitet gör att du lyckas bra med ditt arbete.

 

Om Kostenheten Norrköpings Kommun:
Kostenheten ansvarar för att laga mat till förskolor, skolor och äldreomsorg inom Norrköpings kommun. På kostenheten arbetar det cirka 225 personer som tillsammans planerar, tillagar, transporterar och serveras de cirka 22 000 portionerna mat varje dag. Menyn är omväxlande och planeras utifrån olika målgruppers behov och förutsättningar.

Livsmedlen som används är till stor del ekologiska, säsongsanpassade och lokal- och närproducerade. H el- och halvfabrikat används så lite som möjligt. Maten lagas även så nära matgästen, brukaren och serveringstillfället som möjligt.

 

Omfattning:
Vikariebank, timanställning

 

Ansökan:
Snarast

 

Kontaktperson:
Eva-Lott Nord

072-002 16 49

Categorised in: