EnRivals Jobbjakt – 20151028 i Malmö (Fosieområdet)! EnRival AB är i grunden ett rekryterings- och bemanningsföretag, som under drygt 10 år förmedlat och rekryterat medarbetare till 100 tals företag i hela landet. Vi arbetar idag också mycket aktivt med att hjälpa arbetssökande ut på arbetsmarknaden, bland annat genom aktiviteten som kallas ”Stöd och Matchning”, där vi intensivt stödjer arbetssökande i deras arbete mot sysselsättning i form av arbete eller studier.

 

 

Handledare och deltagare i EnRivals arbetsmarknadsprojekt ”Stöd och matchning” är ute på jakt efter de dolda jobben. Att söka jobb via annonser innebär hård konkurrens och oftast slutar det med ”tack för din ansökan, vi har valt att gå vidare med annan sökande” Nu vill vi på EnRival hjälpa våra deltagare att komma åt de ”dolda jobben” och samtidigt få de arbetssökande att: · Träna på att presentera sig för arbetsgivare · Stärka självförtroendet · Skapa nya kontakter Vårt syfte med jobbjakten är att våra deltagare skall skapa nya kontakter och bygga ett nätverk, samt stärka det egna självförtroendet. Vår målsättning är att deltagarna skall hitta de så kallade ”dolda” jobben, de jobb som kan finnas på gång ute hos olika arbetsgivare och som inte har eller skall annonseras ut.

 

Den 28 oktober när vi är ute på vår jobbjakt hoppas vi på ett välkomnade av företagen vi besöker, även hos de som inte har akuta rekryteringsbehov. Vi börjar jobbjakten i Malmö och målsättningen är att det skall fortsätta på alla de orter där vi idag finns med kontor. Är du deltagare hos oss och känner att du vill vara med, prata då med din handledare! Vi ses hos er under vår jobbjakt!

Categorised in: