HR generalist

 

Gillar du att jobba med människor? Är du serviceminded, flexibel och effektiv? Har du något eller några års erfarenhet av brett HR/personalarbete? Då kan detta vara din nästa utmaning!

 

Finja erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt svenskt familjeföretag. Vår verksamhet bygger på en solid grund av lång erfarenhet, kunskap, engagemang och mod. Vi omsätter cirka 1,5 miljarder och är över 650 anställda, och vi drivs av ledorden: Vi kan – Vi vill – Vi vågar. Företaget utvecklar, tillverkar och levererar betong i dess mest förädlade form från våra anläggningar i Bollebygd, Borensberg, Göteborg, Habo, Hultsfred, Hässleholm, Katrineholm, Oslo, Strängnäs, Upplands Väsby, Vara och Östra Grevie.

 

Bakgrund

Tjänsten som HR Generalist ingår i Finja Prefab AB som är ett av koncernens affärsområden och erbjuder ett stort program av prefabricerade betongstommar för bostäder, kontor, lantbruk, industri och offentlig miljö.

Vi är en stomentreprenör som har egen organisation som säljer, projekterar, producerar och slutligen monterar alla våra projekt. Finja Prefab AB har 7 tillverkande fabriker i landet, Hässleholm, Östra Grevie, Vara, Bollebygd, Katrineholm, Hultsfred och Borensberg samt ett kontor i Malmö.

Du kommer att arbeta som HR-generalist inom Finja Prefab och rapportera till HR chefen. Placeringen blir på Finja Prefabs kontor i Malmö, med del av tiden i Hässleholm samt ett par resor varje månad till någon av övriga fabriker runt om i landet för HR stöd.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba med en bredd allmänna personalfrågor kring t.ex.:

· Rekrytering och anställning (både produktion och tjm)
· Stöd till arbetsledare/chefer gällande policys, kollektivavtal, arbetsrätt och kompetens.
· Koordinera sjukärenden och säkerställa rehabiliteringsarbetet
· Sammanhållande kontaktyta gentemot flera externa myndigheter o samarbetspartners, såsom försäkringskassan,  AFA, arbetsmiljöverket, SCB, bemanningsföretag, omställningsbolag och leverantörer av företagshälsovård m.fl.
· Framtagning och analys av personalstatistik
· Information/förhandling med fackförbunden
· Stöd till HR chefen i olika projekt och personalaktiviteter, där du förbereder och driver olika delar
· Samarbete med andra medarbetare inom HR, Lön och Arbetsmiljö.
· Övrig personaladministration såsom t.ex. anställningsavtal, handböcker, kontera fakturor och skriva protokoll mm.

 

Din bakgrund

Du som söker har utbildning inom PA-området och/eller erfarenhet av motsvarande arbete och du har något eller några års arbetslivserfarenhet inom HR/personalområdet, gärna inom tillverkande företag.

Du har stor vana att jobba med många olika uppdragsgivare och även på olika platser

Du är dessutom en strukturerad administratör med stor vana vid datorn som arbetsredskap.

Tjänsten kräver att du:

· Är självstartande, serviceinriktad samt har lätt för att växla mellan en stor variation och bredd av uppgifter inom HR området
· Är samarbetsorienterad o drivs av att arbeta parallellt mot ett flertal interna uppdragsgivare
· Är effektiv och systematisk i ditt arbetssätt, med förmåga att prioritera om och värdera vikten av rätt sak i rätt tid
· Är smidig, rak och lösningsorienterad i din kommunikation i både tal och skrift

 

Skicka din ansökan redan idag till , intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag 16 mars

 

Categorised in: