Hörby kommun med 15 000 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet. Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur. Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta. Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare. Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.
Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

 

Hörby

 

 

Hörby kommun söker två mycket serviceinriktade: IT-tekniker till Firstline/ServiceDesk

 

Arbetsbeskrivning
I denna intressanta roll får du möjlighet att vara med och bygga upp den servicefunktion som med sin bas i Hörby, skall serva anställda inom såväl Hörby som Höör och Östra Göinge kommun.

IT avdelningen är en del av kommunledningen och kommunens strategiska arbete. Just nu är man inne i en utvecklande och expansiv fas och deltar i ett intensivt arbete med Höör och Östra Göinge kommun som ska utmynna i en gemensam IT-driftsorganisation.

Arbetet innebär bland annat telefonsupport, övervakning av pågående ärenden och avhjälpande av ärenden. Man arbetar bland annat med stödsystem som Nilex och tittar nu även på Microsoft Service Manager.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som brinner för service och god struktur. Erfarenhet av katalogtjänster (Active Directory), grundläggande datakommunikation och nätverk är meriterande och viktigt att för att lyckas i denna befattning.

 

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker därför dig som är intresserad av IT-support och brinner för service och att överträffa kundernas förväntningar.
Social kompetens är avgörande och du skall trivas i ett glatt gäng med högt i tak.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast!

 

 

För närmare upplysningar, kontakta vår samarbetspartner i denna rekrytering,

EnRival AB, Peter Wolff tfn:0733-866 328.

 

www.horby.se kan du läsa mer om Hörby kommun.

 

Vi jobbar med ett löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast, dock senast måndagen den 14 mars 2016 via epost till

 

 

Categorised in: