Hässleholms Vatten AB ansvarar för den allmänna Va-anläggningen inom Hässleholms kommun. Vår huvudsakliga uppgift är att producera och distribuera dricksvatten till våra kunder, omhänderta och rena spillvatten samt avleda dagvatten från tätorter. Vi är 40 anställda och bolaget ägs av Hässleholms kommun.

 

Hässleholm

Hässleholms Vatten AB söker ny VD

Om tjänsten:

Hässleholms Vatten AB, med sina 40 medarbetare, är organiserat i fem avdelningar, Ekonomi-, Utrustnings-, Rörnäts-, Produktions- och Driftsavdelning. Avdelningarna arbetar mycket integrerat och innehåller specialister inom respektive expertområde. Tillsammans ansvarar man för:

  • Producera och leverera dricksvatten av god kvalité till abonnenterna
  • Transportera och rena avloppsvatten
  • Omhänderta dagvatten i kommunens tätorter

 

 

Arbetsuppgifter

Som VD ansvarar du för att leda det dagliga arbetet och på uppdrag av styrelsen genomföra de investeringsplaner som beslutats. Du leder samarbetet med såväl interna som externa kontakter och ansvarar för tydlig och bra information såväl inåt som utåt i organisationen.

 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är dokumenterat duktig ledare, med förmåga att skapa entusiasm och engagemang hos dina medarbetare. Du tror på delegerat ansvar och såväl dialog som stort medinflytande för dina underställda.

 

Du har utbildning på akademisk nivå med lämplig inriktning och gärna några års erfarenhet av arbete inom VA området, gärna i någon form av ledande befattning.

Du har en mycket väl utvecklad kommunikativ förmåga, utrycker dig väl såväl skriftligt som muntligt och har förståelse för hur en politiskt styrd organisation fungerar.

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna och tjänsten kräver att du är drivande när det gäller utvecklings- och förändringsarbete, har goda ledaregenskaper, samarbetsförmåga och hög social kompetens. Vi söker en ledare som är tydlig, har helhetssyn, har förmåga att inspirera och entusiasmera samt vilja att samverka inom och utanför organisationen. Vi söker en tillgänglig, närvarande chef med ett coachande förhållningssätt som arbetar för att skapa förutsättningar för att medarbetare ska kunna utvecklas genom att ta tillvara deras kunskap och kreativitet. För tjänsten behöver du vara kommunikativ, trygg i dig själv, klara ett högt tempo samt vara flexibel och ha ett gott omdöme.

 

För närmare upplysningar, kontakta vår samarbetspartner i denna rekrytering,

EnRival AB, Peter Wolff tfn:0733-866 328,

Epost:

Välkommen med din ansökan via följande länk, http://www.hassleholm.se/naringsliv-och-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen.html

dock senast måndagen den 28 september 2015.

 

Categorised in: