Vi söker i första hand handledare som brinner för service och att inom ramen för våra processer coacha och stödja arbetssökande till ny sysselsättning. Vi arbetar enligt en egen mycket strukturerad modell som definitivt har fokus på ny sysselsättning för våra kunder. Genom en fokuserad och individuell coaching hjälper vi våra kunder att snabbt klarlägga nuläget samt skapa de underlag som krävs för en effektiv marknadsföring av kunden. Därefter jobbar vi med 100 % fokus på att finna de möjligheter som passar kunden oavsett om det handlar om jobb, utbildning eller andra möjligheter inom ramen för kundens framtida sysselsättning. 
Vi erbjuder dig en roll där du konkret bidrar till individens utveckling samtidigt som du får arbeta nära ditt lokala näringsliv.  


Din profil


Vi söker i första hand dig som har ett bra nätverk lokalt inom näringslivet. Du har relevant utbildning inom Beteendevetenskap, Pedagogik eller Psykologi samt minst 2 års arbetslivserfarenhet av arbete inom exempelvis arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor, karriärvägledning, arbetsledning eller rekrytering. 
Du har en väl utvecklad förmåga att kommunicera rakt och tydligt, tycker om att utmana och se möjligheter, samt älskar att ge service och glädjas åt att hjälpa andra.
Du har ett naturligt driv men är ödmjuk med en förmåga att skapa glädje och entusiasm runt omkring dig. Du jobbar effektivt och för individens bästa. 
Du hanterar såväl det svenska som engelska språket bra. Andra språkkunskaper är mycket meriterande. 

 

Skicka din ansökan till med handledare i ämnesraden. 

 

Categorised in: