Nu söker vi C-Chaufför för omgående för kunds räkning:

 

C-Chaufförer
Är du en serviceinriktad C-chaufför redo för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!  Vi söker nu dig med C-kortsbehörighet med omgående start till våra kunder i Skåne!

 

Tjänsten är ett heltidsarbete och består av lastning och distribution av gods.

 

Tjänsten innebär att du kommer bli anställd hos vår samarbetspartner, men arbetet kommer vara förlagt ute hos kund. Intervjuer hålls löpande och tjänsterna kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Låter detta intressant? Sök då redan idag!

 

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten har du C-körkort och digitalt färdskrivarkort. Med fördel har du Truckkort, YKB samt ADR. Vidare ska du kunna anpassa dig till olika situationer och kunna hantera olika typer av människor. Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Du ger kunden god service, vårdar och utvecklar kundrelationen. Du är noggrann och ansvarstagande och behärskar svenska i tal och skrift.
Varierande arbetstider. Erfarenhet inom logistikbranschen är meriterande. Är du personen vi söker? Ansök tjänsten redan idag via mailadressen nedan.

 

Arbetet hos oss oss präglas av engagemang och stort personligt ansvarstagande och vi erbjuder förutom en trygg anställning, kompetensutveckling och goda möjligheter till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller hos något av våra kundföretag.

 

Vi är auktoriserade via Almega som bemanningsföretag och har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension.

 

Ansökan
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan via epost till
Märk din ansökan med C-Chaufförer.

 

Startdatum
Omgående!

 

Categorised in: