Dina arbetsuppgifter

Arbetet går ut på att forma, gjuta och armera betongväggar, balkonger och liknande produkter. Vissa arbetsmoment är fysiskt tunga. I arbetet ingår ritningsläsning och arbetet utförs i kunds industrilokaler.

 

Tjänsten innebär att du kommer bli anställd av vår samarbetspartner, men arbetet kommer vara förlagt ute hos kund. Intervjuer hålls löpande och tjänsterna kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Låter detta intressant? Sök då redan idag!

 

Din profil

För att vara intressant för tjänsten är det meriterande om du har utbildning eller erfarenhet från byggbranschen eller annan tillverkningsindustri, men framförallt ska du ha en vilja att lära dig och ett driv att göra skillnad. Det är meriterande om du behärskar ritningsläsning samt vara allmänt händig. Erfarenhet av arbete med betong/armering samt traverskort är meriterande. Som person är du ambitiös, noggrann och inte rädd för att hugga i, samtidigt som du är en utpräglad lagspelare.

 

Dagtid eller tvåskift. Tillträde snarast.

 

Erfarenhet av logistikbranschen, truckkort och eller CE-kort är meriterande. Är du personen vi söker? Ansök tjänsten redan idag via mailadressen nedan.

 

Arbetet hos vår samarbetspartner präglas av engagemang och stort personligt ansvarstagande och vi erbjuder förutom en trygg anställning, kompetensutveckling och goda möjligheter till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller hos något av våra kundföretag.

 

Vi är auktoriserade via Almega som bemanningsföretag och har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension.

Ansökan

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan via epost till

Märk din ansökan med Betong.

Categorised in: