Vårt uppdrag är klart och tydligt: Du skall börja jobba eller studera!
Vi försöker alltid vara bäst i test, och ofta lyckas vi!

 

Skapa CV ansöka jobbVåra duktiga medarbetare på EnRival hjälper 3 arbetssökande ut i jobb – varje dag! Och vi menar riktiga jobb, en egen försörjning med den stolthet och glädje detta innebär.
En annan del av vårt viktiga uppdrag är att hitta dina drivkrafter och sätta upp ett mål som hjälper dig vidare till rätt utbildning eller praktik, ibland som en förberedelse för anställning, ibland för att bredda eller fördjupa din kompetens.

 

hitta ditt jobb enrival
Tillsammans med dig som söker jobb gör vi en kartläggning och individuell planering av vägen till jobb. Du är i fokus, och vi hjälper Dig till ett aktivt och kreativt jobbsökande! Du får hjälp med att skriva CV och personligt brev som matchar dina intressen och egenskaper. Vi lägger allt vårt engagemang i att du skall lyckas!

 

 

Stolta och glada
hitta ditt drömjobb enrivalVi är stolta över kvaliteten på Stöd och Matchning hos EnRival, och glada över vårt långsiktiga samarbete med Arbetsförmedlingen. Vi arbetar aktivt med arbetsgivarkontakter och letar rekryteringsbehov, som sedan matchas mot våra deltagare. Detta kallas ofta dolda jobb, arbeten som inte hinner annonseras före tillsättandet.

 

En annan viktig komponent är tillgången till våra breda nätverk och jobbcenter, med möjlighet till praktik och anställningar. När det sedan är dags för intervju hjälper vi dig med förberedelser och intervjuträning.

 

Kontakta din Arbetsförmedling och fråga om du kan få ta del av tjänsten Stöd och Matchning hos EnRival.

 

Vi gör skillnad, välkommen!

Här hittar du ratinguppgifter!