STÖD OCH MATCHNING

Stöd & Matchning (SToM) är en tjänst för dig som behöver intensivt och individuellt anpassat stöd i jobbsökandet.

 

Vad vill du ? Vad kan du ? Vilka möjligheter finns ?

 

Det viktigaste för oss är att du ska känna dig trygg, få professionell hjälp och ett utökat kontaktnät om du väljer oss som din aktör.

 

Här får du handfast hjälp på vägen till ett arbete och stödet anpassas utifrån dina behov. Stödet kan vara både verktyg i jobbsökandet och hjälp att knyta kontakter med arbetsgivare.

 

Vi hjälper dig med allt som behövs för att du snabbt ska finna den sysselsättning som passar dig, oavsett om det handlar om arbete eller studier.

 

Skaffa arbete hitta jobb EnRival

EnRival skapar möjligheter

Vår kompetenta personal har mångårig kunskap och erfarenhet av att hjälpa arbetssökande att snabbt hitta vägen till självförsörjning. Vi har ett stort kontaktnät med företag och näringsliv på din ort och använder detta aktivt för att hjälpa dig. Likaså har vi mångårig erfarenhet av att hjälpa deltagare med Studie & Yrkesvägledning för att finna de studier som passar dig bäst.

 

Du skall välja EnRival om du snabbt vill komma i sysselsättning. Vi fokuserar till 100% på att snarast efter färdigställande av professionellt CV och personligt brev, finna den sysselsättning som DU vill ha och passar för. Vi har olika verktyg som vi normalt använder vid rekrytering för att kartlägga din personlighet och dina styrkor.

 

En viktig komponent är vår individanpassade coachning. Du har unika erfarenheter och behov, personligheter och drivkrafter, som vi försöker ta tillvara. Veckoschemat för Stöd och Matchning nedan är ett exempel på upplägg. Välkommen till EnRival!

Exempel på veckoschema hos EnRival

schema exempel stöd och matchning enrival

Välj ärende (obligatorisk)

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Din hemkommun (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande