KOMMUNALA ARBETSMARKNADSPROJEKT

EnRival AB erbjuder i samarbete med Arbetsmarknadsförvaltningen Samhällsuppdrag och Arbete i Helsingborg Stad en möjlighet för dig och ditt företag, eller din organisation att KOSTNADSFRITT få hjälp med att rekrytera precis den kompetens som du behöver.

 

Dessutom ser vi till att kandidaterna har exakt de licenser, certifieringar eller körkort som du vill att de skall ha när de börjar sin anställning hos dig.

 

För bra för att vara sant?

Nej, en fantastisk möjlighet för dig och en lika fantastisk möjlighet för de som idag söker nytt arbete!

 

Du bestämmer precis som vanligt kravprofilen för den resurs du söker och vi ser till att plocka fram kandidater med rätt profil. Du väljer själva hur ”aktiv” du vill vara i processen.

 

Tillsammans med Helsingborg Stad kan vi utbilda arbetssökande inom exakt de kompetensområden som du behöver, till exempel – rätt truckkort, körkort eller annan aktuell utbildning.

 

Principen är, att vi finner arbetssökande som är motiverade och som motsvarar din kravprofil samt ser till att de har de erforderliga licenser, certifieringar eller körkort som krävs för att börja  en anställning hos dig.

 

Boka ett möte med någon av våra konsulter, så besöker vi dig och berättar mer om detaljerna med denna fantastiska erbjudande!

kommunala arbetsmarknadsprojekt